Hur hitta personliga bröllopsgåvor?

I samarbete med GetPersonal

När man ska komma på passande presenter till brudparet kan det ibland ställa till med en del huvudbry om man inte har tillgång till en önskelista som brudparet tagit fram. När du verkligen vill hitta personliga presenter istället för att köpa något traditionellt så finns det några saker att ha i beaktande.

Först och främst ska det vara något användbart, det är lätt att presenter blir överflödiga och endast kommer samla damm i något skåp framöver. Om du inte känner brudparet jättenära kan man tänka generella saker som människor i deras livssituation kan behöva som t ex något till hemmet, köket eller trädgården.

Tänk efter vad de verkligen kan behöva. Har brudparet nyligen flyttat och bygger upp ett nytt hem kan det finnas många bra idéer att hämta runt hemmet. Har de bott ihop en längre tid och har allting kan man istället tänka upplevelsepresenter som t ex biljetter till nöjen och weekends. Eller varför inte ett bidrag till den kommande smekmånaden.

Fråga runt bland bekanta till brudparet för att få bra tips på passande bröllopspresenter. Kolla runt riktigt nära i bekantskapskretsen för bästa tipsen, det kan vara familjemedlemmar eller arbetskollegor de träffar varje dag.

Att kombinera något användbart med personliga budskap gör man med t ex graverade champagneglas eller vinkylare som du kan läsa mer om här så hittar du idéer till bra presenter online, här är förslag på några gåvor vi vill tipsa om: