Förslag på bröllopspresenter

I samarbete med Presenttipsen.nu

Era gäster på bröllopet vill troligen skänka er bröllopspresenter vilket gör det behändigt för både er som brudpar och bröllopsgästerna att ha en lista där ni framför era önskemål. Utan en önskelista kan det vara en svår utmaning för gästerna att köpa någon passande present, särskilt om de inte tillhör dem på bröllopsfesten som känner er bäst. Dessutom är det roligare och mer praktiskt att verkligen få något som man behöver och uppskattar, en bra matchning mellan antaganden och förväntningar ökar chansen för en lyckad gåva. Tänk på att variera med önskningar i olika prisklasser på listan då bröllopsgästerna kan ha skiftande ekonomiska förutsättningar att uppfylla era önskningar, önska er något för allas plånbok kort sagt. 

En av de mer självklara presentidéerna är de som kan bidra till smekmånaden och bröllopsresan som brukar kunna kosta mycket pengar. Att få ett ekonomiskt bidrag eller en resepryl som passar för destinationen kan då vara mycket passande. 

Ett annat alternativ är att ni önskar er något till hemmet och hushållet. Kanske har ni nyligen skaffat er bostaden för ert liv och behöver både möblera och utrusta köket. Då kan det vara passande att önska sig presentkort eller bidrag öronmärkta för en viss butik där ni själva kan välja ut det som bäst passar in i ert hem. Tänk igenom vilka rum som ni behöver fylla ut och välj presenter efter behov. Kanske väntar ni som nyblivet brudpar tillökning i familjen och behöver barnrelaterade gåvor. 

För att få inspiration rekommenderas ett besök till sajten Presenttipsen.nu där ni kan hitta förslag på traditionella bröllopspresenter som brukar uppskattas av brudpar. 

Några av presenttipsen som går att hitta är en vinkylare för alla som älskar champagne, kombinera det med ett par graverade champagneglas till brudparet. 

Upplevelser är utmärkta att ge bort som presenter då de skapar minnen man kan bära med sig hela livet. Vad sägs om att ge en ostronweekend till brudparet där de får vältra sig i lyx, även en champagneprovning är något utöver det extra som kan intressera många brudpar. Eller varför inte en flygtur i luftballong, det är definitivt en upplevelse utöver det vanliga. Besök Presenttipsen.nu så hittar du mängder av förslag på bröllopsgåvor.

Om materiella ting inte är viktiga för er eller ni faktiskt inte behöver mer pengar eller prylar så kan ni önska er donationer till några utvalda välgörenhetsorganisationer som ni brinner för. Det kan betyda mer för er och även ge mening åt dem som skänker gåvan.