Nå din målvikt till bröllopet

I samarbete med Modifast

När du har börjat planering av ert gemensamma bröllopet med allt vad det innebär så behöver du minst vara ute 6 månader i förväg, allra helst 12 månader. Det är mycket som ska planeras då ett bröllop är ett stort projekt som ska bli så fantastiskt som det bara går. 

En sak du behöver åtminstone börja fundera på ganska tidigt är klädsel till bröllopet. Ofta kan det skapa en viss stress då man vill visa upp sig i sitt livs form inför den du älskar och alla bröllopsgästerna. Kanske vill du se till att vara i fysiskt bra form är det hög tid att sätta igång med träningen för att nå målet till det är dags för den stora dagen. Du behöver tänka både på träningen och även kosten, särskilt om du har du några kilo extra som du vill bli av med inför bröllopet. 

Vill du ha lite extra hjälp med att planera kost och diet för att tappa några kilon kan du vända till Modifast som kan hjälpa dig med planeringen och därmed målsättningen genom att deras produkter för viktminskning som olika typer av måltidsersättningar. Spontant kanske du tänker på någon sorts pulverdiet vilket låter lite torrt och tråkigt, men Modifast erbjuder ersättningar med riktigt goda smaker som svamppasta och curry-nudelsoppa. 

Det finns flera fördelar med kostersättningar från Modifast. Det är ett fullgott alternativ då ersättningen uppfyller kroppens näringsbehov. Genom färdigplanerade portioner så undviker du att gå i fällor och impulshandla godsaker i matbutiken eller rotar i skafferiet hemma. Med fyra färdiga portionspåsar får du en bra rutin för frukost, lunch, mellis och middag vilket är bra för viktnedgång. Genom att snabbt minska något kilo i veckan den första tiden blir ser du resultatet snabbt och blir motiverad att fortsätta. 

Se till att börja i tid med att nå din toppform vilket kommer minska stressen inför bröllopet och du kan fokusera på alla andra detaljer. Genom att du tidigare når din målvikt bygger du upp nya rutiner för kost och träning vilket gör att du mår bättre både fysiskt och psykiskt och du har mer energi över till allt annat. 

Börja idag!