Skulle du vilja gifta dig online?

3 skäl till att det vore toppen att kunna gifta sig online
1. Fler och fler träffas på dejtingsajter online, så kanske är det på tiden att det dessutom finns ett sätt att gifta sig online?
2. Parförhållanden är kanske inte längre regel att leva. Många föredrar att leva med separata hushåll men ändå vara ett par. Rätt eller fel? Man får helt enkelt göra som man vill. Nu kan ni gifta er, fastän ni befinner er på olika platser.
3. Vår värld är global. Vi kanske lever på en ort men jobbar på en annan? Vi flyttar i snitt fler än 7 gånger i vårt liv – allt för att kunna kombinera familj, jobb och drömmar. Med hjälp av kommunikationstjänster så blir avstånden mindre. Det kanske till och med är så att du pratar oftare med vänner som bor i andra länder än de som bor nästgårds. Nu kan du låta alla vara med på bröllopet oavsett var de bor.

Nu kan du även gifta dig på avstånd!

Det är inga problem att samla hela släkten och vänner – även om de bor på andra sidan jorden! Bröllop Online är precis som ett vanligt bröllop med en vigselförrättare, ett brudpar, två vittnen och inbjudna gäster på en fysisk plats. Den stora skillnaden är att brudparet kan livesända sitt bröllop på nätet och därför bjuda in en mängd gäster oavsett var de befinner sig via Facebook. Bröllop Online är en helt ny tjänst som vi fått förhandsinformation om. En rolig detalj är att du kan välja mellan olika miljöer i onlinekommunikationen och därmed få samma stil på bröllopet online som i verkligheten.

Mer om Bröllop Online:
* Gift dig via webbkamera och dela med vänner över hela världen.
* Bjud in obegränsat antal gäster att vara med online.
* Du kan gifta dig juridiskt online med en vigselförrättare, ett brudpar, två vittnen och inbjudna gäster men utan en fysisk plats.
* Kan vara som ett vanligt bröllop med en vigselförrättare, ett brudpar, två vittnen och inbjudna gäster på en fysisk plats.

Fördelar med att gifta sig online:

  1. Trend.Det är alltid kul att vara först.
    2. Kostnadseffektivt.Oavsett om du har ett bröllop och kopplar upp gäster som bor långt bort eller om hela bröllopet sker online, så sparar du pengar till smekmånaden. 3. Fler gäster.  Du kan bjuda in fler gäster att vara med – det finns få lokaler och budgetar som kan ta emot flera hundra gäster.
    4. Enkelt. Precis som alla e-tjänster så är det enklare att gifta sig online än att gå till stadshuset. Kanske vill du bara gifta dig på papper och få alla de juridiska fördelar som gifta har.
    5. Smart. Du slipper träffa en massa släktingar, du gifter dig av anledningen att vara tillsammans med den du älskar. Mer fokus på giftasparet.
    6. Vädret. Oro för vädret är ett av det största orosmolnen i planeringen för bröllopet. Här slipper du tänka på vädret.