Roliga saker att lägga på barnbordet på bröllop

Lägg några roliga saker på barnens bord på bröllopsfesten. Då kan göra något roligt när det är tråkiga tal på gång… Fem exempel är:trädgårdsspel luffarschack

Trädgårdsspel – Luffarschack

Ett underbart trädgårdsspel som är perfekt för att underhålla gästerna under bröllopsfesten, midsommar eller vid avkopplande stunder i trädgården. Spelet innehåller 5 träcirklar, 5 träkors och en spelbräda av rep med måtten ca. 120 x 112
cm.
Köp hos My Perfect Day.

bordsspel och pyssel

Barnbordskit – Spel & Pyssel

Detta kit erbjuder roliga aktiviteter för barnen, oavsett om det är bröllop eller kalas. Förpackningen innehåller 4 aktivitetsböcker med olika spel, ett Fia med knuff-spel, 16 spelpjäser och en träning med guldprickar.
Köp hos My Perfect Day.

unicorn till bröllopsbordet

Dekoration – DIY – Unicorn

Denna handgjorda unicorn i papier-maché är en utsökt bordsdekoration eller ett kreativt DIY-projekt för kalaset. Den kan målas med hobbyfärg, kläs i foam clay eller dekoreras med dekorativa papper. Mått: H: 18,5 cm, B: 10 cm.

Köp hos My Perfect Day.

piratmasker

Kalasmasker – DIY – Pirates

Dessa 16-pack masker med 5 olika piratmotiv är tillverkade i kraftig kartong och erbjuder en rolig aktivitet för barnen, vare sig det är kalas eller bröllop. Låt barnen måla sina egna mönster och färger på dessa masker.
Köp hos My Perfect Day.

Roligt till barnbordet på bröllopet

Bröllop är en festlig tillställning för alla inblandade, inklusive de yngsta gästerna. För att säkerställa att barnen också har en minnesvärd upplevelse är det viktigt att tänka på deras underhållning. Här är några roliga saker att lägga på barnbordet för att hålla dem engagerade och nöjda under bröllopsfesten.

Aktivitetsböcker och pyssel

Barn älskar att pyssla och rita. Genom att lägga fram aktivitetsböcker, färgpennor och klistermärken kan barnen skapa sina egna konstverk. Detta inte bara håller dem sysselsatta, utan ger dem också en rolig souvenir att ta med hem.

Brädspel och kortspel

Små brädspel som Fia med knuff eller Uno kan vara perfekta för barnbordet. Dessa spel är lätta att förstå och kan spelas om och om igen. De uppmuntrar också till samarbete och interaktion mellan barnen.

DIY-masker eller ansiktsmålning

Låt barnens kreativitet flöda genom att erbjuda DIY-masker som de kan dekorera själva, eller genom att ha en ansiktsmålare på plats. Detta ger dem en chans att förvandlas till sina favoritkaraktärer och ger också fantastiska fotomöjligheter.

Pussel och byggklossar

Pussel och byggklossar, som LEGO, kan vara en utmärkt tidsfördriv. De uppmuntrar till problemlösning och kreativitet, och kan hålla barnen engagerade i timmar.