Fixa bröllopsmiddagen med cateringfirma

I samarbete med Caterbee

Det finns många bestyr att ta tag i som är förknippade med det stundande bröllopet. Ett stort och viktigt inslag efter själva huvudakten är bröllopsfesten där ni ska fira, äta och ha roligt tillsammans.

När ni har valt festlokal och plats ska detaljer för själva festen planeras. Efter vigselceremonin av avklarad är det dags för mottagningen vid festlokalen där brudparet och bröllopsgästerna kommer mingla tillsammans innan det är dags för själva sittningen där ni ska avnjuta en härlig bröllopsmiddag.

Bröllopsdukningen är gjort efter ett tema som passar in på ert bröllop och atmosfär. Det finns färdiga festtillbehör för bröllopsdukningar som ni med fördel kan inhandla hos nischade ehandlare på nätet.

Förslagsvis tar ni hjälp av serveringspersonal genom t ex några inom er bekantskapskrets eller professionell firma som sköter dukningen, serverar middagen, tar hand om all disk samt serverar gästerna bubbel och dryck till middagen.

När det kommer till själva bröllopsmenyn vad som ska serveras så är vår rekommendation att anlita en cateringfirma som har stor erfarenhet av att förbereda festmenyer till stora sällskap. Det är effektivt och mängden mat som behövs kan räknas fram med ganska bra precision. Oftast erbjuder cateringfirman även kuvert och står för porslin, bestick och glas till bröllopsmiddagen.

För ökade chanser till en lyckad bröllopsmiddag så är det av stor betydelse att ni hittar lämplig cateringfirma som kan uppfylla era förväntningar. I Stockholm finns cateringföretaget Caterbee som samlat de bästa företagen som erbjuder catering i Stockholm och kan erbjuda middagscatering. Med Caterbee får ni hjälp och inspiration till att ta skapa en utsökt bröllopsmiddag. Det finns alternativ som t ex vegetarisk eller libanesisk middag.

Kom ihåg att bröllopet ska bli en fest där ni står i centrum och njuter. Så ta för all del hjälp av en leverantörer som hjälper er med bröllopslokalen, städ- och serveringspersonal samt cateringfirma för bröllopsmiddagen, det kommer bespara er massor av tid och onödig stress.