Bröllopssvit med ett fantastiskt badrum

När vi bodde på Hardrock Hotell i Las Vegas så fick vi en svit med ett otroligt lyxigt badrum. Under hela vår vistelse i USA hade vi faktiskt otroligt personliga badrum. Det är en sådan svit vi letar efter när vi valde bröllopssvit.

Nyligen flyttade min farbror till ett nytt hus, de är två personer som bor på 300 kvm och bor i ett slott! De har tre härliga badrum. Det första är min tonårsdröm. Det har ingång på två håll, från båda ”barnrummen”, med två handfat bredvid varandra och en dusch. Kaklat golv till tak och massa smart förvaringsutrymme.

De två andra är ganska lika varandra. De är stora med mycket plats. Den ena har en schäslong i mitten av rummet, den andra har en massagestol. Samt det jag gillar allra best, stora bubbelbadkar för två personer. Dessutom dimbar belysning som är ett måste för att få rätt känsla!

Frågan är varför våra badrum, typiska skandinavisk design. Är ganska lika och intetsägande. Personligen så gjorde vi inte mycket skillnad i vår utförande när vi köpte hus. Varför? För att det verkade vara väldigt jobbigt för byggarna och ”det kommer kosta er mycket”. Den meningen hörde vi ofta! Vad gör man inte, jo det får bli det billigaste alternativet. Det finns i alla fall de som vågar sticka ut hakan och sälja personliga badrum. Varför inte ha badrummet i mitten av ett rum? Varför inte slänga ut badrumskåpet och göra något annat? Varför inte bygga in musik i ditt badrum. Eller belysning i badrumslådorna. Det finns så mycket man kan göra för att få personliga badrum. Det kommer dessutom att gynna er, en dag vid husförsäljningen!