Bröllopsfrisyren – Ofta långt hårsvall

Hur ser trenderna ut i bröllopsuppsättningar? Ofta väljer brudar att spara sitt egna hår, eller fuska till längre hår med löshår. Här nedan listar vi några trender inom håruppsättningar och frisyrer man ser såväl till vardags som på väg till altaret.

Hårsmycken. Jag såg att Asos i dagarna gjorde reklam för hårspännen och hårsmycken. Ett enkelt och billigt sätt att få lite extra uppmärksamhet till håret. Även fint till dig som har kort hår. För er som vill vara extra fina, satsa på en koaf med inbyggd slöja.

Löslugg. Glitter säljer just nu ”lösluggar”, som du trär på via klipps på ditt egna hår. Ett enkelt sätt att skapa volym, förändra dig och framför allt fint om du vill ha uppsatt hår.

Hårextension. Lite bättra kvalité på löshår finns på specialiserade affärer. Jag köper mitt löshår på Rapunzel. En lång hårman kan göra underverk för självkänslan. Det är väldigt många brudar som väljer att spara ut håret eller sätta i extension för den stora dagen. Ett tips är att välja hår som är lite mörkare än ditt eget. Det är lättare att färga ditt hår efter löshåret än tvärtom.

Hair donut. Teskedsgumman modet är hett. Du kan välja att ha bullen låg i nacken eller högt på huvudet.

Hårband. Sommarens stora hit inom trender i håruppsättningar är hårband. Känslan är 70-tal och bohemiskt. Självklart kan man göra ett eget ”hårband” genom att fläta sitt hår.