Att gifta sig hemma.

Att gifta sig hemma i sitt eget krypin om man har plats kan det vara något. Jag gick ut på nätet för att se om någon annan skrivit om det men jag hittade inget eller någon som läser min blogg kanske tycker det är väl inget konstigt med det. Jag personligen skulle aldrig vilja gifta mig hemma och vet heller ingen annan som har gjort det, men på andra platser än i kyrkan upp i det blå eller till havs, sjöss och borgerliga vigslar och i mckläder mm det vet man  händer.  Jag har också hört att man döper sina barn hemma de som gör detta och det kan ju vara bekvämt men att gifta sig! Det bästa är ju att alla får bestämma helt själva hur de vill ha det och huvudsaken är väl att man gifter sig eller det spelar säkert heller ingen roll idag om man är gift eller inte eller  om ens partner är tjej eller kille eller ung eller gamma. Alla får gifta sig precis med vem de vill och var som helst nästan. Friheten är stor.