Bröllopspresent till 50-åring

Många väljer att gifta sig senare i livet men vad ger man egentligen till någon som är mitt i livet och som troligen redan har allt? Nedan följer några tips på bröllopspresenter till bröllopspar i 50-årsåldern.

Personliga presenter

Vackra skålar, glas och ljusstakar i all ära men bland äldre par är det ofta välfyllt i hemmet sedan en tid tillbaka. I stället för att köpa en present som kanske aldrig kommer att användas är ett tips att satsa på något personligt.

Det finns många olika leverantörer som erbjuder personliga presenter – till exempel produkter som levereras med valfri gravyr eller brodyr. Det finns även enklare saker att hitta, så som vinflaskor med egen designade etiketter. Något sådant blir fint för brudparet att spara och kanske öppna på en bröllopsdag längre fram.

Ge bort en upplevelse

Annat som ofta uppskattas av personer som redan har det mesta är upplevelser och även här finns mycket att välja bland. Fundera på hur brudparet är som personer och välj något passande utifrån det. Nedan följer några förslag:

Hotellupplevelse – En eller två nätter på hotell är en perfekt kärleksgåva och kan användas för att landa efter bröllopet eller för att fly vardagen längre fram. Välj ett hotell som passar parets livsstil – ett som erbjuder god mat och dryck för livsnjutarna eller ett som ligger i en vacker miljö för dom som gillar att njuta av naturen.

Spa – En dag på spa är även det en fin bröllopsgåva som dessutom ger paret ett fint minne. Köp till en massagebehandling eller liknande för att skämma bort kärleksparet lite extra.

Äventyrliga upplevelser – Är brudparet äventyrliga av sig och gillar mer fartfyllda aktiviteter finns många annorlunda upplevelser att välja bland. Skicka i väg paret på en tur i luftballong, låt dom provköra en sportbil eller varför inte gå en kurs?

Bjud hem på en lyxig middag

Ett sista tips på bröllopspresent till ett par i 50-årsåldern är att bjuda hem dom på en god och lyxig middag. Duka lite extra fint och lägg krut på både mat och dryck för att skapa en restaurangliknande upplevelse. För att sätta guldkant på kvällen är ett tips att ta massor med fina bilder under bröllopsdagen och visa dessa för paret under middagen.