Sofia inte ens flickvänsmaterial för en prins

Sofia bör egentligen inte ens vara flickvänsmaterial för en prins. I min familj så har jag alltid letat efter en partner som även skulle fungera i mitt umgänge och min familj, en viktig bit med en person jag blir kär i. Men också, blir jag kär i en persons prestationer som visar vad för människa denna är. Kan inte riktigt se hur en prins kan bli kär i en tjej med Sofias bakgrund. De träffades på en nattklubb för en herrans massa år sen. Då hon gjort sig känd som paradise hotel deltagare och modell.

Våra kungligheters förpliktelser (som de visserligen har ärvt och inte bestämt ö själva)  är att vara föredömen för Sverige. Med den bakgrund som Sofia har så har hon inte varit ett bra föredöme för unga tjejer. Snarare tvärtom. Men inget kan stoppa kärleken det borde vi veta efter allt skvaller bakom prins Charles och prinsessan Diana. Där vi hytter med fingret på Charles för sitt kanske livs misstag. Jag anser visserligen att Sofia får vara precis som hon är, men inte som förebild för Sverige. Prinsen bör lämna sitt uppdrag. Tycker för övrigt att det var strongt av Chris O’neil att inte ta titeln som prins. Tror det gagnade prinsessan Madeleine.

Kanske har våra kungabarn gjort uppror mot sin hårt stränge far? Han själv möte Silvia på en fotbollsmatch? Silvia har ett förflutet av en far som sägs vara nazist. Oavsett så var kanske inte Silvia heller en kunglig förebild. Men kungar har alltid kunnat välja och vraka precis vem de velat (under historians gång), (säkert en del även om sin vilja).  Men enligt skvallerpressen så tog det tid innan kungen erkände Prins Daniels acceptans. Han var däremot en prins av folket, en hårt slitande gymtränare. Han var normal, brann för hälsa och kost och ödmjuk. Prinsessan Madeleines man Chris har framställs som frånvarande make och amerikanskt storhetsvannsinne svin. MEN han är ju heller ingen prins. Så där finns inte mycket att rapportera. Men nu ska vi alltså få en prinsessa som skolat om sig från dokusåpa och modell till hjälporganisation. Även om det känns som om hovet fått forma om hennes karriär och utseende. Vad gör man inte för kärleken? Följ bröllopet online.

Sofia – Då

Utviken i Slitz är ganska oskyldiga även om de inte är passande för en förebild över Sverige.

Sofia – Nu

Vad tycker ni om Sofias nya look? Stylad av någon som är född på 60-talet? Kan inte bestämma mig om hon påminner om en femåring eller om en tant? Det är nog ingen som är avundsjuk för att få bära sverigedräkten på sig.