”Sponsrad video – ”Norge- Upplevelser som får dig att skrika”

Vart bär din bröllopsresa av?

Vet ni att Fjord Norge har kallats för världens vackraste resmål?

Vårt grannland Norge har mycket att erbjuda för kärleksfulla par. Här finns upplvevelser i form av vandring och fantastisk natur med gröna fjordar och blå glaciärer.

Norge är ett populärt resemål för deltagarna i det svenska tv-serien Bonde söker fru. Inte minst för aktiviteter och för den fina naturen. Bland annat har deltagarna åkt båtresa, den så kallade ”Hurtigruten”. Båtresa längs Norges kustlinje med storslagna naturvyer. Paret Wille och Peter åkte iväg på semester till norska Svalbard. Så här säger han i en intervju på TV4 om resemålet.

– ”Svalbard var en väldigt intressant plats i en del av Norge i Arktis. Det var en mäktig upplevelse. Jag hade aldrig varit där eller ens planerat att åka dit. Så att få chansen var ju fantastiskt… Willes tips inför resan, han fortsätter: – Man ska packa varmt och planera innan och se till att man har ett fullspäckat schema, för själva stan är inte så spännande. Få med en duktig guide som kan visa de olika delarna, det är så speciell miljö. Man borde se isbjörnar och komma ut på höjderna och få lite utsikt på toppen av ett riktigt högt berg. Sen gör det inget om man har en redig karl när det stormar på havet. Det är alltid bra, men speciellt på Svalbard”. Wille

Surfing, sommarskidåkning och spa i Stryn och Nordfjord

Fjord Norge erbjuder surfing. I Stryn kan man även åka skidor på sommaren. Samt koppla av på ett av de eleganta hotellen som har både pool och spa.