Sponsrat inlägg: Telia HBO

carrieIdag har jag blivit ombedd att skriva ett sponsrat inlägg för Telia HBO. Jag tänkte skriva om tv-serien Sex and the City.

Jag behöver inte skriva om vad serien handlar om då säkerligen alla redan vet. Det räcker med att säga ”New York, singel, sex och mode”. När serien först visades så hade jag faktiskt inte kanalen för att se den. Men sannerligen att jag var nyfiken. Dock har det inte blivit av att plugga serien i efterhand, så jag har bara sett ett fåtal avsnitt. Däremot så var jag snabb med att köpa båda filmerna när de utkom. Fast då är det inte singellivet som härjar. Mr Big and Carrie ska (läs skulle) gifta sig. Redan dagen innan bröllopet börjar man ana oro. Mr Big bestämmer sig för att inte dyka upp på bröllopet.

Jag har svårt att förstå hur man kan ändra sig i sista minut? Har man kommit så långt i sitt förhållande att man bestämt sig för att leva ihop hela livet, hur kan man då få kalla fötter? I verkliga livet har jag aldrig varit med om att någon ångrat sig, eller sagt nej i kyrkan. Det är väl tur det.

Tv-serien Sex and the City som kan ses med HBO i Telia Digital-tv. Du får HBO gratis i sex månader via Telia digital-tv.