Vinterbröllop – vinterskor?

Om ni skulle gifta er, låt säga på julafton, skulle ni ha på er kängor till bröllopsklänningen? Idag berättade min vän att hon inte gillar ringar, så när hennes kille och hon gifter sig så ska de utväxla armband istället? Ett modernt och praktiskt bröllop, borde väl kunna innehålla att gifta sig på en bondgård i stövlar (jag tänker på Bonde söker fru).

Män kan ha smoking, kostym, kavaj både på vintern och sommaren. De är ganska påklädda. Kvinnor däremot kan ha kort ärm, bara armar, halsterneck- klänningar. Alltså kan vara ganska bara och avklädda. Vad har ni för funderingar kring skor? Själv hade jag jättesvårt att finna ett par skor till min aftonklänning när jag senast gick på röda mattan (regnig augustikväll). Det finns ju så mycket skor att välja mellan. Hur tänker ni?