30 års fest

Igår var jag på 30 års fest, min kusin fyllde år. Kalaset började kl fem med välkomstbål. Sen bar det av med en tipsprommenad med frågor som ”När förlorade Lisa oskulden”? Lagom pinsamt för födelsedagsbarnet. Väl till bords blev vi bjudna på exotiska frukter, kalkon, skina och potatissallad. Dessutom en jättegod grönsallad, syrlig med vinäger. Under måltiden sjöng vi låtar och lekte stillasittande lekar. Födelsedagsbarnet far, farmor och bror höll tal.

Desserten bestod av jordgubbar, maränger, glass och en rad fler frukter. Där fanns en chokladfontän som vi fick doppa i. Väldigt lyxigt. Sen blev det paketöppning. Födelsedagsbarnet hade innan kalaset sagt vad hon önskat sig, så inga överraskningar här inte. Gammelfolket drog sig hemmåt och de yngre började inta dansgolvet. Festen pågick en bit över midnatt. Gissa vem som är trött idag?